x

Teamviewer távelérés progam telepítése

Ahhoz, hogy elérjük az Ön számítógépét, hogy interneten keresztül kapcsolódni tudjunk, hogy esetleg fel telepítsük a programrendszerünket, vagy esetleges kérdésekben segítségükre lehessünk, ahhoz szükség van az ún. Teamviewer távelérési programra, melyet az alábbi linkrõl tölthet le:
 

 
A Teamviewer telepítése a következõ:
 
1. Az alábbi linkrõl a TeamViewer_Setup_hu.exe letöltése. (Amennyiben a böngészõje a futtatást kérdezi, választhatja a futtatás lehetõséget is, ha a letöltést választja akkor a Letöltések között fogja megtalálni és ott tudja majd futttatni.) Amennyiben megjelenik egy biztonsági kérdés, hogy valóban futtatja-e a telepítõt, kattintson a Futtatás /telepítés gombra ismét.
 


2. A telepítõ elsõ ablakában két opciót is talál, kérem válassza a „Telepítés” opciót, majd kattintson a „Tovább” gombra. 
3.  A telepítés következõ pontjában válassza a „személyes / nem üzleti célú felhasználás” opciót, majd kattintson a „Tovább” gombra.4. A telepítés következõ pontjában válassza pipálja ki, jelölje be a négyzeteket, azaz fogadja el a Licencszerzõdés feltételeit, és hogy a programot személyes / nem üzleti célra használja opciót, majd kattintson a „Tovább” gombra. 5.Elindul a telepítés. Majd a következő ablakban kattintsunk a személyes célra szeretném használni lehetőségre.


6. A telepítés befejezõdött és megjelenik a képernyõn a Teamviewer program, ahol a jobb oldalon található „Távol vezérlés engedélyezése” felirat alatt olvasható az Ön gépének azonosítója és a hozzá tartozó jelszava amit be kell diktálni, vagy el kell küldeni számunkra ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk a gépére. 7. FONTOS!!!! A Teamviewer programot ne zárja be addig, amíg a távelérési folyamat zajlik, különben nem érjük el a gépét, vagy megszakad az aktív kapcsolat!!!

Elérhetőség