Magyar Magyar Deutsch Deutsch
Kezdőlap Cégismertető
Szoftverek
Szolgáltatásaink
Referenciák
Letöltés
Elérhetőségeink
Kapcsolatfelvétel

Adóraktári nyilvántartás

Az ENTER '93 KFT. saját fejlesztésű jövedéki engedélyes kis- és nagykereskedelemi rendszeréhez megvásárolható az Adóraktári nyilvántartás modul, mely megfelel a 2017. július 1-én hatályba lépő jövedéki törvény rendelete szerinti 1-es mellékletben foglaltaknak.
 
A modulnak köszönhetően a hatályos törvények szerinti jövedéki nyilvántartások percre pontosan követhetők, az előírt online adatküldéshez (NAV_J28) szolgáltatja az alapadatokat.

Rövid ismertető az adóraktári modulról:

 

A jövedéki engedélyes kereskedelmi programrendszer opcionálisan rendelhető funkciója az Adóraktár menüpont. 
1. A Jogcímtörzs karbantartás menüpontban tetszőlegesen szerkeszthetjük és rögzíthetjük a hatályos jogcímek kódját és megnevezését. A jogcímekhez kötelező megadni a jogcímkód és a megnevezés mellett, hogy az adott jogcím milyen típusú és hogy a Jöt. 24. §-a szerinti adatszolgáltatásban szerepelnie kell-e vagy sem, azaz elegendő csak a nyilvántartáson szerepeltetni vagy szükséges-e az adatszolgáltatásban is megjeleníteni.2. Az Adóraktári nyilvántartás almenüpontban egy listában megjelennek az adóraktárban könyvelt készlet mozgások külön növekedések és készlet csökkenések szerint. Minden egyes növekedéshez és csökkenéshez meg kell adni az adott mozgáshoz tartozó jogcím kódot és a hozzá tartozó bizonylat számát, EKO / TKO okmányt.

3. A Nyilvántartás almenüpontban készíthetjük el az adóraktári nyilvántartást nyomtatható lista formájában, illetve itt tudjuk elkészíteni az adatszolgáltatást is melyek adattartalma megfelel a 2017-es jövedéki törvény rendeletének 1-es mellékletben foglaltaknak KN kódonként bontásban.

A nyomtatható lista nézetben lehetőségünk van a KN kódonkénti bontáson felül egy adott termékre is lekérdezni a listát. Ez jelentősen megkönnyíti egy helyszíni szemle alkalmával az ellenőrzést a NAV hatóság és az adóraktári engedélyes felhasználó számára, mert konkrét termékre is lekérdezhetőek az adóraktárban könyvelt mozgások. A nyomtatható listában megjelennek a mennyiségek a KN kódhoz előírt mértékegységben, mint pl. HLT,HPA vagy MAL, azonban az átláthatóság érdékében megjelenik darabszám alapján is.
 


A programrendszer automatikusan elkészíti az ÁNYK nyomtatványkitöltő program számára a NAV_J28-as formanyomtatványt kitöltve a megfelelő adatokkal. A programmal elkészített import állományt az ÁNYK program Szerviz menüpontjában található egyedi importálás almenüpontban kell beolvasni. A beolvasást követően az ÁNYK programban megnyílik a kitöltött NAV_J28-as nyomtatvány melyet már csak be kell küldeni az ügyfélkapun keresztül. Természetesen amennyiben szükséges, akkor a NAV_J28 manuálisan is szerkeszthető felülbírálható még. 
A Programmal készített mintanyomtatványok:

Rövid ismertető PDF formátumban:
Az itt felsorolt, valamint a további funkciók részletes ismertetéséhez kérje ingyenes rendszerbemutatónkat. Várjuk érdeklődését!

Szakács Péter ifj.
 
Tel: +36-70/776-54-15;


 
 
Szoftverek
Ügyviteli programrendszer
Könyvelési, pénzügyi program
Számlázás, szállítólevél, megrendelés program
Házipénztár program
Tárgyi eszköz nyilvántartó program
Bérszámfejtési, személyzeti és munkaügyi rendszer
Jövedéki programrendszer
Anyagkönyvelés & Készletgazdálkodás
Kereskedelmi programrendszer
Nagykereskedelmi programrendszer


Irodáink
ENTER '93 KFT.
Székhely:
9700 Szombathely
Veres Péter u. 12.

Irodánk:
Palace Irodaház
9700 Szombathely
Semmelweis u.2
2. emelet 38.
 
Telephely:
1112 Budapest
Tóberek u. 1/b

 


 
  Tel: 94/509-777, 30/286-3832   
E-mail:info@entersys.hu

Copyright © 1993-2016 ENTER `93 KFT. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu ugrás a lap tetejére